Preus del tren Tavernes de la Valldigna - València des de 7,70 €

Comença des de
7,70 €
Descobreix

Tavernes de la Valldigna a València per tren

El trajecte de Tavernes de la Valldigna a València per tren és de 45,87 km i triga 0 h i 52 min. Hi ha connexions 1 per dia, amb la primera sortida a 9:40 i l'última a 19:00. És possible viatjar de Tavernes de la Valldigna a València per tren per només 7,70 € o fins a 7,70 €. El millor preu per a aquest viatge és 7,70 €.

Preu més baix7,70 €
Durada del viatge0 h i 52 min
Connexió per dia1
Preu més baix7,70 €
Preu més alt7,70 €
Primera Sortida9:40
Última Sortida19:00
Distància45,87 km
SortidaTavernes de la Valldigna
ArribadaValència
Transportistes

Entrades barates tren des de Tavernes de la Valldigna fins a València
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Tavernes de la Valldigna fins a València.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Tavernes de la Valldigna fins a València, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Tavernes de la Valldigna a València.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Tavernes de la Valldigna fins a València

Els bitllets de tren Tavernes de la Valldigna - València més barats es poden trobar per un preu tan baix com 6,45 € si teniu sort, o 7,45 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 7,70 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a València amb tren

Quan viatgeu a València amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Tavernes de la Valldigna a València Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
3.21kg
Autobús
3.44kg
Vol
9.17kg
Cotxe
7.34kg
Quines són les emissions de CO2 de Tavernes de la Valldigna a València en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Tavernes de la Valldigna i València són 3.21kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Tavernes de la Valldigna i València? En agafar el tren entre Tavernes de la Valldigna i València estalviareu 5.96kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 0.23kg contra l'autobús i 4.13kg contra el cotxe.

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet tren de Tavernes de la Valldigna a València?
Un bitllet tren de Tavernes de la Valldigna a València és 7,70 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 7,70 €.
Quin és el bitllet de tren més barat de Tavernes de la Valldigna a València?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Tavernes de la Valldigna fins a València és 7,70 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Tavernes de la Valldigna i València per tren?
Tavernes de la Valldigna a València és 45,87 km.
Quant de temps dura el tren entre Tavernes de la Valldigna i València?
Tavernes de la Valldigna a València és de mitjana 0 h i 52 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 0 h i 52 min.
Quants tren al dia passen de Tavernes de la Valldigna a València?
Tavernes de la Valldigna a València té 1 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Tavernes de la Valldigna a València?
El primer tren de Tavernes de la Valldigna a València surt a 9:40. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Tavernes de la Valldigna a València?
El darrer tren de Tavernes de la Valldigna a València surt a 19:00. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Tavernes de la Valldigna a València?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet tren més barat que hem trobat és 7,70 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quantes connexions directes passen de Tavernes de la Valldigna a València?
Hi ha de mitjana 1 des de Tavernes de la Valldigna fins a València.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Tavernes de la Valldigna i València by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Tavernes de la Valldigna i València és 0 h i 52 min.
Hi ha un tren directe de Tavernes de la Valldigna a València?
Sí, hi ha un tren directe entre Tavernes de la Valldigna i València.
Quines són les emissions de CO2 de Tavernes de la Valldigna a València per tren?
El viatge tren de Tavernes de la Valldigna a València crea 3.21kg emissions de CO2.