Preus de l'autobús Piteşti - Constanța des de 14,71 €

27/05/2024
+ Torna
Queda't amb Booking.com

Piteşti a Constanța per autobús

El trajecte de Piteşti a Constanța per autobús és de 309,31 km i triga 5 h i 37 min. Hi ha connexions 1 per dia, amb la primera sortida a 5:03 i l'última a 6:03. És possible viatjar de Piteşti a Constanța per autobús per només 14,71 € o fins a 14,79 €. El millor preu per a aquest viatge és 14,71 €.

Preu més baix14,71 €
Durada del viatge5 h i 37 min
Connexió per dia1
Preu més baix14,71 €
Preu més alt14,79 €
Primera Sortida5:03
Última Sortida6:03
Distància309,31 km
SortidaPiteşti
ArribadaConstanța
Transportistesautogari, matdan_transport

Entrades barates autobús des de Piteşti fins a Constanța
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Piteşti fins a Constanța.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Piteşti fins a Constanța, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Piteşti a Constanța.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

El millor moment per reservar bitllets d'autobús barats des de Piteşti fins a Constanța

Els bitllets d'autobús Piteşti - Constanța més barats es poden trobar per un preu tan baix com 15,69 € si teniu sort, o 17,61 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 19,34 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Constanța amb autobús

Quan viatgeu a Constanța amb autobús, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar la freqüència amb què viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Piteşti a Constanța Emissions de CO2 per Autobús

Ecology
Tren
21.65kg
Autobús
23.2kg
Vol
61.86kg
Cotxe
49.49kg

Alguna cosa que podem millorar?

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet autobús de Piteşti a Constanța?
Un bitllet autobús de Piteşti a Constanța és 14,77 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 14,71 €.
Quin és el bitllet de autobús més barat de Piteşti a Constanța?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Piteşti fins a Constanța és 14,71 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Piteşti i Constanța per autobús?
Piteşti a Constanța és 309,31 km.
Quant de temps dura el autobús entre Piteşti i Constanța?
Piteşti a Constanța és de mitjana 5 h i 37 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 5 h i 37 min.
Quines empreses operen des de Piteşti fins a Constanța?
Piteşti a Constanța està cobert pels operadors 1. Podeu trobar a Virail autogari, matdan_transport proporcionar serveis en aquesta ruta.
Quants autobús al dia passen de Piteşti a Constanța?
Piteşti a Constanța té 1 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer autobús de Piteşti a Constanța?
El primer autobús de Piteşti a Constanța surt a 5:03. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim autobús de Piteşti a Constanța?
El darrer autobús de Piteşti a Constanța surt a 6:03. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Piteşti a Constanța?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet autobús més barat que hem trobat és 14,71 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quantes connexions directes passen de Piteşti a Constanța?
Hi ha de mitjana 1 des de Piteşti fins a Constanța.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Piteşti i Constanța by autobús?
El temps de viatge més ràpid de autobús entre Piteşti i Constanța és 5 h i 37 min.
Hi ha un autobús directe de Piteşti a Constanța?
Sí, hi ha un autobús directe entre Piteşti i Constanța.
Quines són les emissions de CO2 de Piteşti a Constanța per autobús?
El viatge autobús de Piteşti a Constanța crea 23.2kg emissions de CO2.