Troba un tren des de Blanes a Terrassa

22/07/2024
+ Torna
Queda't amb Booking.com

Blanes a Terrassa per tren

El trajecte de Blanes a Terrassa per tren és de 65,49 km i triga 2 h i 10 min. Hi ha connexions 61 per dia, amb la primera sortida a 7:03 i l'última a 22:55. És possible viatjar de Blanes a Terrassa per tren per només o fins a . El millor preu per a aquest viatge és .

Durada del viatge2 h i 10 min
Connexió per dia61
Primera Sortida7:03
Última Sortida22:55
Distància65,49 km
SortidaBlanes
ArribadaTerrassa
TransportistesCercanías

Entrades barates tren des de Blanes fins a Terrassa
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Blanes fins a Terrassa.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Blanes fins a Terrassa, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Blanes a Terrassa.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Blanes fins a Terrassa

Els bitllets de tren Blanes - Terrassa més barats es poden trobar per un preu tan baix com 25,16 € si teniu sort, o 49,86 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 63,99 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Terrassa amb tren

Quan viatgeu a Terrassa amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Blanes a Terrassa Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
4.58kg
Autobús
4.91kg
Vol
13.1kg
Cotxe
10.48kg
Quines són les emissions de CO2 de Blanes a Terrassa en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Blanes i Terrassa són 4.58kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Blanes i Terrassa? En agafar el tren entre Blanes i Terrassa estalviareu 8.52kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 0.33kg contra l'autobús i 5.9kg contra el cotxe.

Alguna cosa que podem millorar?

Preguntes freqüents

Quina distància hi ha entre Blanes i Terrassa per tren?
Blanes a Terrassa és 65,49 km.
Quant de temps dura el tren entre Blanes i Terrassa?
Blanes a Terrassa és de mitjana 2 h i 10 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 1 h i 56 min.
Quants tren al dia passen de Blanes a Terrassa?
Blanes a Terrassa té 61 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Blanes a Terrassa?
El primer tren de Blanes a Terrassa surt a 7:03. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Blanes a Terrassa?
El darrer tren de Blanes a Terrassa surt a 22:55. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Blanes i Terrassa by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Blanes i Terrassa és 1 h i 56 min.
Hi ha un tren directe de Blanes a Terrassa?
Sí, hi ha un tren directe entre Blanes i Terrassa.
Quines són les emissions de CO2 de Blanes a Terrassa per tren?
El viatge tren de Blanes a Terrassa crea 4.58kg emissions de CO2.

Anar local des de Blanes

Rutes de tendència

Rutes internacionals des de Blanes i zones properes

Altres destinacions des de Blanes

Rutes principals a Terrassa

Rutes relacionades

Altres rutes populars