Preus del tren Girona - Sevilla des de 40,60 €

Comença des de
40,60 €
Descobreix

Girona a Sevilla per tren

El trajecte de Girona a Sevilla per tren és de 910,72 km i triga 10 h i 52 min. Hi ha connexions 3 per dia, amb la primera sortida a 5:46 i l'última a 13:26. És possible viatjar de Girona a Sevilla per tren per només 40,60 € o fins a 166,20 €. El millor preu per a aquest viatge és 40,60 €.

Preu més baix40,60 €
Durada del viatge10 h i 52 min
Connexió per dia3
Preu més baix40,60 €
Preu més alt166,20 €
Primera Sortida5:46
Última Sortida13:26
Distància910,72 km
SortidaGirona
ArribadaSevilla
TransportistesAVE, Renfe AVANT

Tren Entrades de Girona a Seville

Data de sortida
diumenge, 3 de des. de 2023

Compara preus i bitllets des de Girona fins a Seville

Entrades barates tren des de Girona fins a Sevilla
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Girona fins a Sevilla.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Girona fins a Sevilla, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Girona a Sevilla.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

Mostra les entrades per

Millor moment per reservar viatges de Girona a Seville

Consell Virail Pro ✌: Reservant amb 10 dies d'antelació, estalvieu un 10% de mitjana

Preu a mesura que s'acosta la data de sortida

Les companyies de tren poden cobrar preus més alts dels bitllets a mesura que s'acosta la data de sortida. Els preus dels propers dies poden oscil·lar entre 1,00 € i 196,00 €, però poden estar subjectes a canvis. El nostre consell és reservar el més aviat possible per estalviar fins a 99% en el vostre viatge!

Trobeu el millor dia per viatjar a Sevilla amb tren

Quan viatgeu a Sevilla amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Transportistes en aquesta ruta

Obteniu més informació sobre els transportistes d'aquesta ruta.

AVE significa "Alta Velocidad Española", que significa "alta velocitat espanyola". L'AVE és un servei de tren d'alta velocitat operat per la companyia ferroviària espanyola Renfe. Amb els trens AVE podeu viatjar a moltes ciutats importants d'Espanya, incloses rutes a Madrid, Barcelona, València, Sevilla, Màlaga i Saragossa.

Els trens Avlo es van introduir l'any 2020 com a servei de trens d'alta velocitat operat per Renfe, l'empresa nacional de ferrocarrils d'Espanya, com una alternativa més assequible al servei de trens d'alta velocitat AVE. Els trens Avlo, a diferència de l'AVE, ofereixen una única classe de seients i tenen menys serveis a bord per oferir més capacitat de passatgers. Les principals estacions són Barcelona Sants, Madrid Atocha i Saragossa-Delicias.

Tipus d'entrades i instal·lacions des de Girona fins a Sevilla

Compareu els diferents tipus de bitllets i les facilitats que ofereix AVE i AVLO quan viatgeu de Girona a Sevilla.

Elige Estándar

Els bitllets Elige ofereixen una major flexibilitat per intercanviar o cancel·lar la teva reserva. Elige Estándar", ofereix als viatgers la disposició de seients estàndard i normal coneguda com a "seient d'Estàndar". A més, podeu triar el vostre seient preferit pagant una tarifa addicional i també és possible l'actualització a Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Zona tranquil·la
power_sockets Preses de corrent
luggage Equipatge
accessibility Accessibilitat
food_and_drink Menjar i beguda
air_con Aire condicionat
bicycle Bicicleta

Básico

Les Bàsiques són les entrades més assequibles, però tenen certes restriccions, com ara cap canvi o reemborsament. També solen tenir una disponibilitat limitada i s'han de comprar amb molta antelació.
wifi WiFi
quiet_zone Zona tranquil·la
power_sockets Preses de corrent
luggage Equipatge
accessibility Accessibilitat
air_con Aire condicionat
bicycle Bicicleta

Elige Confort

Si opteu per "Elige Confort", obtindreu el seient XL Confort més gran i probablement més còmode. Els bitllets Elige ofereixen una major flexibilitat per intercanviar o cancel·lar la teva reserva. A més, podeu triar el vostre seient preferit pagant una tarifa addicional i també és possible l'actualització a Premium.
wifi WiFi
quiet_zone Zona tranquil·la
power_sockets Preses de corrent
luggage Equipatge
accessibility Accessibilitat
food_and_drink Menjar i beguda
air_con Aire condicionat
bicycle Bicicleta

Prémium

Els bitllets Premium de Renfe AVE són els més cars però també els més flexibles, limitats només a la classe Confort. Permeten els canvis de tren gratuïts i ofereixen l'avantatge d'embarcar al següent tren de manera gratuïta en cas de perdre'n el programat.
wifi WiFi
quiet_zone Zona tranquil·la
power_sockets Preses de corrent
luggage Equipatge
accessibility Accessibilitat
food_and_drink Menjar i beguda
air_con Aire condicionat
bicycle Bicicleta

Economy Class

Podeu viatjar amb el bitllet estàndard de "classe econòmica" als trens Avlo, que fa referència al nivell bàsic estàndard de seients disponibles al tren. Amb aquest tiquet tens accés a serveis bàsics com ara portaequipatges, llums de lectura, lavabos.
wifi WiFi
power_sockets Preses de corrent
luggage Equipatge
accessibility Accessibilitat
air_con Aire condicionat
bicycle Bicicleta

Descripció de la instal·lació

Obteniu més informació sobre les diferents instal·lacions disponibles a bord amb cada transportista en aquesta ruta.

wifi WiFi open icon close icon
Mantingueu-vos connectat a alta velocitat amb PlayRenfe, el servei WiFi gratuït de l'AVE, que us garanteix que romangueu en línia fins i tot a 300 km/h.
quiet_zone Zona tranquil·la open icon close icon
El carro silenciós està disponible exclusivament per als seients estàndard dels trens AVE, excloent la ruta internacional AVE entre Espanya i França, així com els trens Euromed. A causa de la seva popularitat, es recomana la compra anticipada d'entrades.
power_sockets Preses de corrent open icon close icon
Tots els seients AVE estan equipats amb endolls i ràdios al seient per a la vostra comoditat.
luggage Equipatge open icon close icon
Als trens AVE, podeu portar 3 bosses, cadascuna de les quals no superi els 85 x 55 x 35 cm i els 25 kg (55 lliures) de pes. A més, els instruments es consideren equipatge de mà si tenen una mida inferior a 30 x 120 x 38 cm i s'emmagatzemen amb seguretat en una maleta.
accessibility Accessibilitat open icon close icon
AVE ofereix un servei d'atenció i assistència gratuït per a persones amb mobilitat reduïda. Per utilitzar aquest servei, poseu-vos en contacte directament amb AVE.
food_and_drink Menjar i beguda open icon close icon
Visiteu el vagó de barra de l'AVE a bord per gaudir d'una delícia o espereu el carro de menjar que viatja pel tren. Els titulars de les entrades Prémium poden gaudir d'un sopar al seient amb l'experiència del xef Ramón Freixa. Assegureu-vos de sol·licitar menús especials, des de vegetarians fins a Halal, almenys 12 hores abans de la sortida per gaudir d'una experiència de menjar a mida.
air_con Aire condicionat open icon close icon
Viatja amb comoditat, ja que tots els trens AVE tenen aire condicionat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Podeu portar la vostra bicicleta o patinet, només assegureu-vos que estigui plegat i ajustat en una funda. No oblideu treure els pedals i donar-li un gir de 90 graus al manillar. Si les dimensions totals de la teva maleta són inferiors a 180 cm, comptarà com a equipatge de mà. Qualsevol cosa més gran entra a la categoria especial d'equipatge, però mantingueu-lo dins de 120 x 90 x 40 cm.
wifi WiFi open icon close icon
Mantingueu-vos connectat a Avlo amb WiFi gratuïta a través de PlayRenfe. Gaudeix de pel·lícules, programes de televisió i diverses lectures al teu abast.
power_sockets Preses de corrent open icon close icon
Tots els seients d'Avlo estan equipats amb una presa de corrent per a la vostra comoditat.
luggage Equipatge open icon close icon
Pots portar un equipatge de mà sense límit de pes, com una bossa, motxilla o un article similar, amb unes dimensions de fins a 27x36x25 cm, i un equipatge facturat sense límit de pes, com una maleta, amb dimensions superiors. fins a 55x35x25 cm, sense pagar una quota addicional al preu del bitllet que pagueu amb la tarifa Bàsica.
accessibility Accessibilitat open icon close icon
Avlo ofereix assistència als passatgers amb mobilitat reduïda. Poseu-vos en contacte amb Avlo per obtenir més detalls.
food_and_drink Menjar i beguda open icon close icon
Tot i que Avlo no ofereix servei de menjador, podeu trobar màquines expenedores amb una gran varietat de begudes i aperitius. Tingueu en compte que aquestes màquines només accepten pagaments amb targeta.
air_con Aire condicionat open icon close icon
Viatja còmodament, ja que els trens Avlo tenen aire condicionat.
bicycle Bicicleta open icon close icon
Podeu portar a bord bicicletes i patinets plegables, sempre que compleixin les dimensions màximes de l'equipatge: 55x35x25 cm (com a maleta de mà sense límit de pes, inclosa en el preu de la Tarifa Bàsica), o 85x60x35 cm, o un màxim de 180 cm total (com a equipatge addicional per un suplement). Per complir amb la normativa, totes les bicicletes i patinets s'han de plegar i guardar en les seves respectives maletes de transport.
Serveis a bord AVE, AVLO des de Girona fins a Sevilla
Compareu els serveis a bord quan viatgeu des de Girona fins a Sevilla per train.
Instal·lacions AVE AVLO
quiet_zone Zona tranquil·la check check
wifi WiFi check check
power_sockets Preses de corrent check check
luggage Equipatge check check
accessibility Accessibilitat check check
food_and_drink Menjar i beguda check check
air_con Aire condicionat check check
bicycle Bicicleta check check

Girona a Sevilla Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
63.75kg
Autobús
68.3kg
Vol
182.14kg
Cotxe
145.71kg
Quines són les emissions de CO2 de Girona a Sevilla en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Girona i Sevilla són 63.75kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Girona i Sevilla? En agafar el tren entre Girona i Sevilla estalviareu 118.39kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 4.55kg contra l'autobús i 81.96kg contra el cotxe.

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet tren de Girona a Sevilla?
Un bitllet tren de Girona a Sevilla és 92,22 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 40,60 €.
Quin és el bitllet de tren més barat de Girona a Sevilla?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Girona fins a Sevilla és 40,60 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Girona i Sevilla per tren?
Girona a Sevilla és 910,72 km.
Quant de temps dura el tren entre Girona i Sevilla?
Girona a Sevilla és de mitjana 10 h i 52 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 7 h i 6 min.
Quines empreses operen des de Girona fins a Sevilla?
Girona a Sevilla està cobert pels operadors 3. Podeu trobar a Virail AVE, Renfe AVANT, AVLO, Torre del Oro proporcionar serveis en aquesta ruta.
Quants tren al dia passen de Girona a Sevilla?
Girona a Sevilla té 3 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Girona a Sevilla?
El primer tren de Girona a Sevilla surt a 5:46. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Girona a Sevilla?
El darrer tren de Girona a Sevilla surt a 13:26. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Girona a Sevilla?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet tren més barat que hem trobat és 40,60 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Girona i Sevilla by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Girona i Sevilla és 7 h i 6 min.
Hi ha un tren directe de Girona a Sevilla?
Sí, hi ha un tren directe entre Girona i Sevilla.
Quines són les emissions de CO2 de Girona a Sevilla per tren?
El viatge tren de Girona a Sevilla crea 63.75kg emissions de CO2.

Anar local des de Girona

Rutes de tendència

Escapades de cap de setmana des de Girona

Rutes internacionals des de Girona i zones properes

Altres destinacions des de Girona

Rutes principals a Sevilla

Altres rutes populars