Troba un tren des de Terrassa a Badalona

Terrassa a Badalona per tren

El trajecte de Terrassa a Badalona per tren és de 23,21 km i triga 1 h i 5 min. Hi ha connexions 103 per dia, amb la primera sortida a 5:39 i l'última a 23:33. És possible viatjar de Terrassa a Badalona per tren per només o fins a . El millor preu per a aquest viatge és .

Durada del viatge1 h i 5 min
Connexió per dia103
Primera Sortida5:39
Última Sortida23:33
Distància23,21 km
SortidaTerrassa
ArribadaBadalona
TransportistesCercanías

Entrades barates tren des de Terrassa fins a Badalona
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Terrassa fins a Badalona.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Terrassa fins a Badalona, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Terrassa a Badalona.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Terrassa fins a Badalona

Els bitllets de tren Terrassa - Badalona més barats es poden trobar per un preu tan baix com 25,16 € si teniu sort, o 49,86 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 63,99 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Badalona amb tren

Quan viatgeu a Badalona amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Terrassa a Badalona Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
1.62kg
Autobús
1.74kg
Vol
4.64kg
Cotxe
3.71kg
Quines són les emissions de CO2 de Terrassa a Badalona en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Terrassa i Badalona són 1.62kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Terrassa i Badalona? En agafar el tren entre Terrassa i Badalona estalviareu 3.02kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 0.12kg contra l'autobús i 2.09kg contra el cotxe.

Alguna cosa que podem millorar?

Preguntes freqüents

Quina distància hi ha entre Terrassa i Badalona per tren?
Terrassa a Badalona és 23,21 km.
Quant de temps dura el tren entre Terrassa i Badalona?
Terrassa a Badalona és de mitjana 1 h i 5 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 0 h i 49 min.
Quants tren al dia passen de Terrassa a Badalona?
Terrassa a Badalona té 103 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Terrassa a Badalona?
El primer tren de Terrassa a Badalona surt a 5:39. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Terrassa a Badalona?
El darrer tren de Terrassa a Badalona surt a 23:33. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
Quines estacions puc anar de Terrassa a Badalona?
Hi ha estacions 1 que podeu sortir des de Terrassa per anar a Badalona. Podeu anar des de Terrassa Montcada i podeu arribar a Badalona Av. D'Alfons XIII.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Terrassa i Badalona by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Terrassa i Badalona és 0 h i 49 min.
Hi ha un tren directe de Terrassa a Badalona?
Sí, hi ha un tren directe entre Terrassa i Badalona.
Quines són les emissions de CO2 de Terrassa a Badalona per tren?
El viatge tren de Terrassa a Badalona crea 1.62kg emissions de CO2.

Anar local des de Terrassa

Rutes de tendència

Escapades de cap de setmana des de Terrassa

Rutes internacionals des de Terrassa i zones properes

Altres destinacions des de Terrassa

Rutes principals a Badalona

Rutes relacionades

Altres rutes populars