Preus del tren Tarragona - Pamplona des de 37,15 €

Comença des de
37,15 €

Tarragona a Pamplona per tren

El trajecte de Tarragona a Pamplona per tren és de 305,2 km i triga 3 h i 2 min. Hi ha connexions 2 per dia, amb la primera sortida a 9:41 i l'última a 16:08. És possible viatjar de Tarragona a Pamplona per tren per només 37,15 € o fins a 74,90 €. El millor preu per a aquest viatge és 37,15 €.

Preu més baix37,15 €
Durada del viatge3 h i 2 min
Connexió per dia2
Preu més baix37,15 €
Preu més alt74,90 €
Primera Sortida9:41
Última Sortida16:08
Distància305,2 km
SortidaTarragona
ArribadaPamplona
TransportistesAlvia

Tren Entrades de Tarragona a Pamplona

Data de sortida
divendres, 1 de març de 2024

Compara preus i bitllets des de Tarragona fins a Pamplona

Entrades barates tren des de Tarragona fins a Pamplona
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Tarragona fins a Pamplona.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Tarragona fins a Pamplona, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Tarragona a Pamplona.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

Mostra les entrades per
Millor moment per reservar viatges de Tarragona a Pamplona

Consell Virail Pro ✌: Reservant amb 10 dies d'antelació, estalvieu un 10% de mitjana

Preu a mesura que s'acosta la data de sortida

Les companyies de tren poden cobrar preus més alts dels bitllets a mesura que s'acosta la data de sortida. Els preus dels propers dies poden oscil·lar entre 7,25 € i 77,70 €, però poden estar subjectes a canvis. El nostre consell és reservar el més aviat possible per estalviar fins a 91% en el vostre viatge!

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Tarragona fins a Pamplona

Els bitllets de tren Tarragona - Pamplona més barats es poden trobar per un preu tan baix com 33,57 € si teniu sort, o 42,74 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 50,79 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Pamplona amb tren

Quan viatgeu a Pamplona amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Tarragona a Pamplona Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
21.36kg
Autobús
22.89kg
Vol
61.04kg
Cotxe
48.83kg
Quines són les emissions de CO2 de Tarragona a Pamplona en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Tarragona i Pamplona són 21.36kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Tarragona i Pamplona? En agafar el tren entre Tarragona i Pamplona estalviareu 39.68kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 1.53kg contra l'autobús i 27.47kg contra el cotxe.

Alguna cosa que podem millorar?

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet tren de Tarragona a Pamplona?
Un bitllet tren de Tarragona a Pamplona és 51,81 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 37,15 €.
Quin és el bitllet de tren més barat de Tarragona a Pamplona?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Tarragona fins a Pamplona és 37,15 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Tarragona i Pamplona per tren?
Tarragona a Pamplona és 305,2 km.
Quant de temps dura el tren entre Tarragona i Pamplona?
Tarragona a Pamplona és de mitjana 3 h i 2 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 2 h i 48 min.
Quants tren al dia passen de Tarragona a Pamplona?
Tarragona a Pamplona té 2 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Tarragona a Pamplona?
El primer tren de Tarragona a Pamplona surt a 9:41. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Tarragona a Pamplona?
El darrer tren de Tarragona a Pamplona surt a 16:08. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Tarragona a Pamplona?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet tren més barat que hem trobat és 37,15 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quines estacions puc anar de Tarragona a Pamplona?
Hi ha estacions 3 que podeu sortir des de Tarragona per anar a Pamplona. Podeu anar des de Tarragona Central Bus Station, Tarragona Estació, Port Aventura i podeu arribar a Pamplona/Iruña, Pamplona Airport, Pamplona Calle Yanguas y Miranda.
Quantes connexions directes passen de Tarragona a Pamplona?
Hi ha de mitjana 2 des de Tarragona fins a Pamplona.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Tarragona i Pamplona by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Tarragona i Pamplona és 2 h i 48 min.
Hi ha un tren directe de Tarragona a Pamplona?
Sí, hi ha un tren directe entre Tarragona i Pamplona.
Quines són les emissions de CO2 de Tarragona a Pamplona per tren?
El viatge tren de Tarragona a Pamplona crea 21.36kg emissions de CO2.

Anar local des de Tarragona

Rutes de tendència

Escapades de cap de setmana des de Tarragona

Rutes internacionals des de Tarragona i zones properes

Altres destinacions des de Tarragona

Rutes principals a Pamplona

Altres rutes populars