Preus del tren Vic - Barcelona des de 6,15 €

23/06/2024
+ Torna
Queda't amb Booking.com

Vic a Barcelona per tren

El trajecte de Vic a Barcelona per tren és de 60,79 km i triga 1 h i 7 min. Hi ha connexions 5 per dia, amb la primera sortida a 6:23 i l'última a 20:54. És possible viatjar de Vic a Barcelona per tren per només 6,15 € o fins a 6,72 €. El millor preu per a aquest viatge és 6,15 €.

Preu més baix6,15 €
Durada del viatge1 h i 7 min
Connexió per dia5
Preu més baix6,15 €
Preu més alt6,72 €
Primera Sortida6:23
Última Sortida20:54
Distància60,79 km
SortidaVic
ArribadaBarcelona
TransportistesRenfe

Entrades barates tren des de Vic fins a Barcelona
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Vic fins a Barcelona.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Vic fins a Barcelona, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Vic a Barcelona.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

Mostra les entrades per

Preu a mesura que s'acosta la data de sortida

Les companyies de tren poden cobrar preus més alts dels bitllets a mesura que s'acosta la data de sortida. Els preus dels propers dies poden oscil·lar entre 6,15 € i 6,34 €, però poden estar subjectes a canvis. El nostre consell és reservar el més aviat possible per estalviar fins a 3% en el vostre viatge!

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Vic fins a Barcelona

Els bitllets de tren Vic - Barcelona més barats es poden trobar per un preu tan baix com 23,61 € si teniu sort, o 29,12 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 36,26 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Barcelona amb tren

Quan viatgeu a Barcelona amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Vic a Barcelona Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
4.26kg
Autobús
4.56kg
Vol
12.16kg
Cotxe
9.73kg
Quines són les emissions de CO2 de Vic a Barcelona en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Vic i Barcelona són 4.26kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Vic i Barcelona? En agafar el tren entre Vic i Barcelona estalviareu 7.9kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 0.3kg contra l'autobús i 5.47kg contra el cotxe.

Alguna cosa que podem millorar?

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet tren de Vic a Barcelona?
Un bitllet tren de Vic a Barcelona és 6,23 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 6,15 €.
Quin és el bitllet de tren més barat de Vic a Barcelona?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Vic fins a Barcelona és 6,15 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Vic i Barcelona per tren?
Vic a Barcelona és 60,79 km.
Quant de temps dura el tren entre Vic i Barcelona?
Vic a Barcelona és de mitjana 1 h i 7 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 1 h i 5 min.
Quants tren al dia passen de Vic a Barcelona?
Vic a Barcelona té 5 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Vic a Barcelona?
El primer tren de Vic a Barcelona surt a 6:23. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Vic a Barcelona?
El darrer tren de Vic a Barcelona surt a 20:54. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Vic a Barcelona?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet tren més barat que hem trobat és 6,15 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quantes connexions directes passen de Vic a Barcelona?
Hi ha de mitjana 5 des de Vic fins a Barcelona.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Vic i Barcelona by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Vic i Barcelona és 1 h i 5 min.
Hi ha un tren directe de Vic a Barcelona?
Sí, hi ha un tren directe entre Vic i Barcelona.
Quines són les emissions de CO2 de Vic a Barcelona per tren?
El viatge tren de Vic a Barcelona crea 4.26kg emissions de CO2.

Anar local des de Vic

Rutes de tendència

Rutes internacionals des de Vic i zones properes

Altres destinacions des de Vic

Rutes principals a Barcelona

Rutes relacionades

Altres rutes populars