Preus del tren Barcelona - Terrassa des de 2,15 €

22/07/2024
+ Torna
Queda't amb Booking.com

Barcelona a Terrassa per tren

El trajecte de Barcelona a Terrassa per tren és de 23,09 km i triga 0 h i 17 min. Hi ha connexions 57 per dia, amb la primera sortida a 9:27 i l'última a 22:06. És possible viatjar de Barcelona a Terrassa per tren per només 2,15 € o fins a 2,50 €. El millor preu per a aquest viatge és 2,15 €.

Preu més baix2,15 €
Durada del viatge0 h i 17 min
Connexió per dia57
Preu més baix2,15 €
Preu més alt2,50 €
Primera Sortida9:27
Última Sortida22:06
Distància23,09 km
SortidaBarcelona
ArribadaTerrassa
TransportistesRenfe

Entrades barates tren des de Barcelona fins a Terrassa
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Barcelona fins a Terrassa.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Barcelona fins a Terrassa, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Barcelona a Terrassa.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Barcelona fins a Terrassa

Els bitllets de tren Barcelona - Terrassa més barats es poden trobar per un preu tan baix com 20,20 € si teniu sort, o 28,53 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 36,26 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Terrassa amb tren

Quan viatgeu a Terrassa amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Barcelona a Terrassa Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
1.62kg
Autobús
1.73kg
Vol
4.62kg
Cotxe
3.69kg
Quines són les emissions de CO2 de Barcelona a Terrassa en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Barcelona i Terrassa són 1.62kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Barcelona i Terrassa? En agafar el tren entre Barcelona i Terrassa estalviareu 3kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 0.11kg contra l'autobús i 2.07kg contra el cotxe.

Alguna cosa que podem millorar?

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet tren de Barcelona a Terrassa?
Un bitllet tren de Barcelona a Terrassa és 2,21 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 2,15 €.
Quin és el bitllet de tren més barat de Barcelona a Terrassa?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Barcelona fins a Terrassa és 2,15 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Barcelona i Terrassa per tren?
Barcelona a Terrassa és 23,09 km.
Quant de temps dura el tren entre Barcelona i Terrassa?
Barcelona a Terrassa és de mitjana 0 h i 17 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 0 h i 7 min.
Quants tren al dia passen de Barcelona a Terrassa?
Barcelona a Terrassa té 57 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Barcelona a Terrassa?
El primer tren de Barcelona a Terrassa surt a 9:27. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Barcelona a Terrassa?
El darrer tren de Barcelona a Terrassa surt a 22:06. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Barcelona a Terrassa?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet tren més barat que hem trobat és 2,15 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quantes connexions directes passen de Barcelona a Terrassa?
Hi ha de mitjana 57 des de Barcelona fins a Terrassa.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Barcelona i Terrassa by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Barcelona i Terrassa és 0 h i 7 min.
Hi ha un tren directe de Barcelona a Terrassa?
Sí, hi ha un tren directe entre Barcelona i Terrassa.
Quines són les emissions de CO2 de Barcelona a Terrassa per tren?
El viatge tren de Barcelona a Terrassa crea 1.62kg emissions de CO2.

Anar local des de Barcelona

Rutes de tendència

Escapades de cap de setmana des de Barcelona

Rutes internacionals des de Barcelona i zones properes

Altres destinacions des de Barcelona

Rutes principals a Terrassa

Rutes relacionades

Altres rutes populars