Preus del tren Madrid - Oviedo des de 39,90 €

Comença des de
39,90 €
Descobreix

Madrid a Oviedo per tren

El trajecte de Madrid a Oviedo per tren és de 372,66 km i triga 3 h i 38 min. Hi ha connexions 6 per dia, amb la primera sortida a 6:36 i l'última a 18:35. És possible viatjar de Madrid a Oviedo per tren per només 39,90 € o fins a 132,65 €. El millor preu per a aquest viatge és 39,90 €.

Preu més baix39,90 €
Durada del viatge3 h i 38 min
Connexió per dia6
Preu més baix39,90 €
Preu més alt132,65 €
Primera Sortida6:36
Última Sortida18:35
Distància372,66 km
SortidaMadrid
ArribadaOviedo
TransportistesAlvia, Renfe - Intercity

Tren Entrades de Madrid a Oviedo

Data de sortida
diumenge, 3 de des. de 2023

Compara preus i bitllets des de Madrid fins a Oviedo

Entrades barates tren des de Madrid fins a Oviedo
Esteu buscant la millor oferta en un bitllet de tren per al vostre viatge? Aquí hi ha 4 maneres d'aconseguir bitllets de tren barats des de Madrid fins a Oviedo.

Reserva amb antelació i estalvia

Si cerqueu la millor oferta per al vostre viatge des de Madrid fins a Oviedo, reservar bitllets de tren amb antelació és una bona manera d'estalviar diners, però tingueu en compte que els bitllets anticipats no solen estar disponibles fins 3 mesos abans de la data del viatge.

Mantingueu-vos flexible amb el vostre temps de viatge i exploreu els viatges fora de punta

Planificar els vostres viatges en hores de viatge fora de les hores punta no només significa que podreu evitar les aglomeracions, sinó que també us pot acabar estalviant diners. Ser flexible amb el vostre horari i considerar rutes o horaris alternatius afectarà significativament la quantitat de diners que gasteu per passar de Madrid a Oviedo.

Consulta sempre les ofertes especials

Consultar les últimes ofertes pot ajudar a estalviar molts diners, per la qual cosa val la pena dedicar-se a buscar i comparar preus. Així que assegura't d'obtenir la millor oferta al teu bitllet i aprofita les tarifes especials per a nens, joves i gent gran, així com descomptes per a grups.

Desbloqueja el potencial dels trens més lents o dels trens de connexió

Si estàs planejant un viatge amb un temps flexible, per què no optar per la ruta panoràmica? Prendre trens més lents o connectar trens que fan més parades us pot estalviar diners en el vostre bitllet, sens dubte val la pena tenir-lo en compte si s'adapta al vostre horari.

Mostra les entrades per

Millor moment per reservar viatges de Madrid a Oviedo

Consell Virail Pro ✌: Reservant amb 10 dies d'antelació, estalvieu un 10% de mitjana

Preu a mesura que s'acosta la data de sortida

Les companyies de tren poden cobrar preus més alts dels bitllets a mesura que s'acosta la data de sortida. Els preus dels propers dies poden oscil·lar entre 30,38 € i 73,52 €, però poden estar subjectes a canvis. El nostre consell és reservar el més aviat possible per estalviar fins a 59% en el vostre viatge!

El millor moment per reservar bitllets de tren barats des de Madrid fins a Oviedo

Els bitllets de tren Madrid - Oviedo més barats es poden trobar per un preu tan baix com 33,35 € si teniu sort, o 51,78 € de mitjana. El bitllet més car pot costar fins a 71,11 €.

Trobeu el millor dia per viatjar a Oviedo amb tren

Quan viatgeu a Oviedo amb tren, si voleu evitar aglomeracions, podeu comprovar amb quina freqüència viatjaran els nostres clients durant els propers 30 dies mitjançant el gràfic següent. De mitjana, les hores punta per viatjar són entre les 6.30 i les 9 del matí, o entre les 16 i les 19 del vespre. Si us plau, tingueu-ho en compte quan viatgeu al vostre punt de sortida, ja que és possible que necessiteu més temps per arribar, sobretot a les grans ciutats!

Transportistes en aquesta ruta

Obteniu més informació sobre els transportistes d'aquesta ruta.

Alvia, operat per Renfe, és un servei de trens d'alta velocitat a Espanya. Amb velocitats de fins a 250 km/h, els trens Alvia, una mica més lents que els 300 km/h màxims que arriben els trens AVE, ofereixen comoditat i comoditats com aire condicionat, Wi-Fi i preses de corrent. Connecten perfectament les estacions regionals a les principals ciutats, garantint un viatge eficient. Els tres models de tren disponibles són Classe 120, Classe 130 i Classe 730.

Madrid a Oviedo Emissions de CO2 per Tren

Ecology
Tren
26.09kg
Autobús
27.95kg
Vol
74.53kg
Cotxe
59.63kg
Quines són les emissions de CO2 de Madrid a Oviedo en tren? Les emissions de CO2 per prendre el tren entre Madrid i Oviedo són 26.09kg.
Quant de CO2 estalvio agafant el tren entre Madrid i Oviedo? En agafar el tren entre Madrid i Oviedo estalviareu 48.44kg d'emissions de CO2 en comparació amb un vol, 1.86kg contra l'autobús i 33.54kg contra el cotxe.

Preguntes freqüents

Quant costa un bitllet tren de Madrid a Oviedo?
Un bitllet tren de Madrid a Oviedo és 81,62 €. No obstant això, el preu varia en funció de l'hora de la compra i si és una hora del dia ocupada. De tant en tant, trobeu-los per tan barats com 39,90 €.
Quin és el bitllet de tren més barat de Madrid a Oviedo?
El bitllet més barat que podeu obtenir des de Madrid fins a Oviedo és 39,90 €. Recomanem reservar el més aviat possible i en hores no punta per aconseguir el bitllet més barat possible.
Quina distància hi ha entre Madrid i Oviedo per tren?
Madrid a Oviedo és 372,66 km.
Quant de temps dura el tren entre Madrid i Oviedo?
Madrid a Oviedo és de mitjana 3 h i 38 min. Tanmateix, l'opció més ràpida us portarà allà a 3 h i 11 min.
Quines empreses operen des de Madrid fins a Oviedo?
Madrid a Oviedo està cobert pels operadors 2. Podeu trobar a Virail Alvia, Renfe - Intercity, Renfe proporcionar serveis en aquesta ruta.
Quants tren al dia passen de Madrid a Oviedo?
Madrid a Oviedo té 6 connexions per dia de mitjana.
A quina hora surt el primer tren de Madrid a Oviedo?
El primer tren de Madrid a Oviedo surt a 6:36. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
A quina hora surt l'últim tren de Madrid a Oviedo?
El darrer tren de Madrid a Oviedo surt a 18:35. No obstant això, assegureu-vos de consultar amb nosaltres l'horari el dia que voleu sortir, ja que l'hora pot variar.
He de reservar el meu bitllet amb antelació de Madrid a Oviedo?
Si podeu, us recomanem reservar el vostre bitllet el més aviat possible per assegurar-vos que obtingueu un millor estalvi. El bitllet tren més barat que hem trobat és 39,90 €, però pot estar subjecte a canvis segons la demanda.
Quantes connexions directes passen de Madrid a Oviedo?
Hi ha de mitjana 6 des de Madrid fins a Oviedo.
Quin és el temps de viatge més ràpid entre Madrid i Oviedo by tren?
El temps de viatge més ràpid de tren entre Madrid i Oviedo és 3 h i 11 min.
Hi ha un tren directe de Madrid a Oviedo?
Sí, hi ha un tren directe entre Madrid i Oviedo.
Quines són les emissions de CO2 de Madrid a Oviedo per tren?
El viatge tren de Madrid a Oviedo crea 26.09kg emissions de CO2.

Anar local des de Madrid

Escapades de cap de setmana des de Madrid

Rutes internacionals des de Madrid i zones properes

Altres destinacions des de Madrid

Rutes principals a Oviedo

Altres rutes populars